Почетна > Новости > ЕРАЗМУС+ стипендије за размјену академског особља на Универзитету Бабеш-Болаји

ЕРАЗМУС+ стипендије за размјену академског особља на Универзитету Бабеш-Болаји

У оквиру ЕРАЗМУС+ програма – кредитна размјена – расписан је конкурс за размјену академског особља Машинског факултета Универзитета у Бањој Луци и Бабеш-Болаји универзитета у Клужу (Румунија).

Доступна су четири (4) стипендије за наставно особље за програм учења и обуке (2×Staff Training, 2×Staff teaching) у трајању од пет (5) дана на локацији Факултета за инжењерство, Решице, Румунија.

Размјена се мора реализовати до краја јула 2024. године.

Износ стипендије:


Апликанти:

На конкурс се може пријавити академско особље Машинског факултета из области Производно машинство, Мехатроника и роботика или Индустријско инжењерство.

Потребна документација:

За конкурс је потребно доставити:


Пријава:

Сва тражена документација се доставља академском координатору за међународну размјену студената и особља, електронском поштом на е-адресу: milovan.kotur@mf.unibl.org (са напоменом: за ЕРАЗМУС+, кредитна размјена – ББ универзитет).

Рок за достављање документације је 20. 2. 2024. године до 9.00 сати.

Линкови:

https://cci.ubbcluj.ro/erasmus/

https://eng.ubbcluj.ro/

Поступак одабира врши се према правилима финансијера и то:

  1. По завршетку конкурса, Комисија за спровођење поступка избора кандидата за одлазну размјену са Машинског факултета Универзитета у Бањој Луци ће извршити провјеру подобности пристиглих пријава и извршиће селекцију кандидата.

Комисија за преглед пријава је у саставу:

  1. Резултати конкурса биће објављени 20. 2. 2024. године,
  2. У случају приговора, могуће је уложити жалбу на рјешење Комисије најкасније до 22. 2. 2024. путем електронске поште на е-адресу: milovan.kotur@mf.unibl.org. У том случају коначну одлуку најкасније до 24. 2. 2024. године доноси проф. др Зорана Танасић, као независни члан.

 

Формулар за пријаву преузети овдје.