Почетна > Новости > Презентација Програма стипендија немачке привреде одржаће се у уторак 17. 10. са почетком у 15.00 часова у амфитеатру Машинског факултета

Презентација Програма стипендија немачке привреде одржаће се у уторак 17. 10. са почетком у 15.00 часова у амфитеатру Машинског факултета

Крај твојих студија се приближава, семестар по семестар. Шта је сљедеће? Да ли већ имаш велике планове за почетак твоје каријере? Или си још увијек несигуран/на који пут да одабереш? Да ли ти недостаје посљедњи корак; корак који ћеш направити између тога да си студент и званично запослен/а; између завршних испита и пројеката; твог универзитета и цијелог свијета?

Да ли си спреман/на да искористиш овај корак који ти може промијенити живот и радиш праксу у Њемачкој?

Током протеклих 20 година, подржали смо више од 1000 студената и младих дипломаца на овом путу. Сви су провели три до шест мјесеци у некој од водећих њемачких компанија, гдје су коначно добили прилику да прошире њихова знања стечена током студија, примјене их у пракси и открију шта заиста желе да раде у животу.

Сљедећа генерација наших стипендиста ће почети праксу 1. јула 2024.

Пријави се за стипендију програма стажирања Internship Programme of German Business for the Countries of the Western Balkans. Направи најбољу основу за твоју будућу каријеру.