Почетна > Новости > Електронска пријава на конкурс за упис у академску 2023/2024. годину

Електронска пријава на конкурс за упис у академску 2023/2024. годину

Кандидати који желе да се пријаве на конкурс за упис на Машински факултет Универзитета у Бањој Луци, а имају мјесто пребивалишта на удаљености преко 100 км, могу да доставе електронску пријаву, уплату и скенирану документацију наведену по конкурсу на адресу електронске поште: pripremna.nastava@mf.unibl.org у периоду од 19. 6. 2023. до 23. 6. 2023. године.

Електронске пријаве доставити најкасније до 19. 6. 2023. године до 13.00 часова.

Пријавни лист и инструкције за уплату се налазе у прилогу, документацију доставити на адресу електронске поште: pripremna.nastava@mf.unibl.org (са назнаком „Пријава на конкурс”).

Прилог:

Образац пријаве на конкурс I циклус

Уплатница за пријаву на конкурс

 

Инструкције за пријаву на конкурс

Молим вас да уредно попуните образац пријаве на конкурс, који смо вам прослиједили, са свим наведеним елементима.

У рубрици студијски програм означите први студијски програм који желите да похађате и други студијски програм као алтернативни , уколико не буде довољно мјеста на првом наведеном.

Молимо вас да попуњен образац својеручно потпишете.

Извршите уплату, скенирану уплатницу (доказ о уплати у износу од 70 КМ), попуњен и потписан Образац за пријаву на конкурс скенирајте и доставите са сљедећом документацијом:

на адресу електронске поште: pripremna.nastava@mf.unibl.org

На дан пријемног испита 26. 6. 2023. године, у периоду од 7.30 до 8.30. часова кандидати који су извршили електронске пријаве треба да доставите оригиналну наведену документацију, уплату и пријаву на конкурс, у Студентску службу Машинског факултета, у супротном неће моћи присуствовати пријемном испиту.