Почетна > Огласна табла > Термодинамичке методе вредновања – Настава – предавање

Термодинамичке методе вредновања – Настава – предавање

Моле се студенти који код професора Петра Гвере слушају предмете:

да се јаве професору на адресу e-поште petar.gvero@mf.unibl.org ради организације предавања путем видео линка, а у складу са новонасталом ситуацијом забране одржавања наставе у просторијама факултета.

У складу с тим потребно је да имате на располагању лаптоп или десктоп рачунар са камером или паметни телефон и наравно интернет (требате и слушалице, ако сте у простору у ком има буке). Неопходно је да на ваше уређаје инсталирате апликацију zoom или се региструјете на њихов web сите. Све је потпуно бесплатно. Апликацију можете да преузмете преко Google Play store или Microsoft store или да се директно региструјете преко сајта zoom https://zoom.us/. Рад са апликацијом је веома једноставан, слично Skype, Viber или другим алатима за комуникацију, али омогућава предавачу да контролише процес и дијели документе са студентима.

Планирано тестирање апликације је данас и иде сљедећим редослиједом:

До тада требате да инсталирате апликације и јавите се на професорову адресу е-поште, да би могао да вам пошаље линк помоћу кога можете да приступите предавању.
Молим вас да присуство овим предавањима схватите као обавезу, на идентичан начин на који је то и обавеза предавања уживо.