Почетна > Огласна табла > Настава – Спорт I

Настава – Спорт I

Поштоване колеге,

обзиром на околности принуђени смо наставу предмета Спорт 1 изводити на сљедећи начин.

Учитати апликацију „Relive” на мобилни телефон. При уносу вашег имена и презимена додати „МФ20” (нпр. Ђорђе Ђурић МФ20). Након тога потражити мој профил „ЖЕЉКО ВУКИЋ” и повезати се преко опције „Follow”. Пожељно је мало истражити могућности апликације јер вам може користити и у приватној сфери живота.

Ваша обавеза је да седмично одрадите неку од понуђених физичких активности понуђених у апликацији у трајању од два школска часа. ВАЖНО је напоменути да бирате активности на отвореном простору при том поштујући прописане мјере везане за тренутну ситуацију. Такође важно је при свакој активности усликати се кроз опцију која постоји у апликацији. Право на потпис ће остварити сви студенти који испоштују наведено и који имају 12 × 90′ активности до краја семестра.

Такође право на потпис се може остварити одласком са студентима ФФВиС на теренске наставе из предмета Смучање на Јахорини  (јануар или фебруар, биће накнадно објављено) или предмета Активности у природи (прва половина јуна) на Тјентишту.

Све додатне информације можете добити искључиво преко е-адресе: zeljko.vukic@ffvs.unibl.org.

Апликацију можете преузети:

за андроиде: https://play.google.com/store/apps/details?id=cc.relive.reliveapp

за ИОС: https://apps.apple.com/app/relive-cycling/id1201703657