Почетна > Новости > Филозофски факултет/ Обука за студенте у оквиру пројекта „Јачање педагошко-дигиталних компетенција наставника”

Филозофски факултет/ Обука за студенте у оквиру пројекта „Јачање педагошко-дигиталних компетенција наставника”

У циљу континуиране подршке наставницима Филозофски факултет Универзитета у Бањој Луци у сарадњи са Министарством просвјете и културе Републике Српске, Републичким педагошким заводом Републике Српске и Електротехничким факултетом.

 у Бањој Луци, а уз подршку УНИЦЕФ-а БиХ и његових партнера, проводи пројекат под називом „Јачање педагошко-дигиталних компетенција наставника”.

Едукацијама, у оквиру пројекта, биће обухваћени наставници основних и средњих школа из бањалучке регије, универзитетски наставници и сарадници, као и студенти Универзитета у Бањој Луци.

Теме и циљеви едукативног програм осмишљени су према препознатим потребама наставника с циљем јачања њихових дигиталних компетенција.

Позивамо ваше студенте да узму учешће у програму обуке и да на тај начин пруже подршку наставницима у унапрјеђењу њихових професионалних компетенција неопходних за реализацију савременог наставног процеса.

Програм обуке за студенте бањалучког Универзитета траје четири  дана и биће реализован у два термина:

 I термин – 22. и 24. новембар 2022. године,

 II термин – 6. и 7. децембар 2022. године.

Обуке ће у оба термина бити реализоване  на Филозофском факултету Универзитета у Бањој Луци (Кампус Универзитета, Бул. војводе Петра Бојовића 1а, Бања Лука, амфитеатар 203 и 216) у периоду од 9 до 16 часова.

Потребно је да ваше студенте упознате  са садржајем ове електронске поште (и са Дневним редом едукација, у прилогу) а да заинтересовани студенти своју пријаву (у формату: студент/име презиме/факултет или академија)  доставе на електронску

 адресу: info@ff.unibl.org

Дневни ред