Почетна > Новости > Омогућено пуноправно учешће у позивима и пројектима у оквиру Хоризонт Европа програма

Омогућено пуноправно учешће у позивима и пројектима у оквиру Хоризонт Европа програма

Овим путем бих да вас информишем да је Босна и Херцеговина сада званично приступила програму Хоризонт Европа (Horizon Europe) чиме је истраживачицама и истраживачима из цијеле БиХ, укључујући и нама са Универзитета у Бањој Луци, омогућено пуноправно учешће у свим позивима и пројектима у оквиру Хоризонт Европа програма.
Вијест је објављена и на сајту Европске комисије:
https://ec.europa.eu/info/news/five-western-balkan-partners-join-horizon-europe-research-and-innovation-programme-2021-dec-06_en
Такође, желим да напоменем да ће Центар за предузетништво и трансфер технологија Универзитета у Бањој Луци након јануарских празника наставити са организацијом догађаја посвећених Хоризонт Европа програму и правилима у оквиру истог, а на којима могу учествовати сви запослени на УНИБЛ.
У међувремену, позивам вас да погледате тренутно отворене и најављене позиве за пројекте на порталу Funding and Tenders.
 
Као и до сада, за сва додатна питања и подршку у припреми пројектних апликација за Хоризонт Европа програм, ми из Центра за предузетништво и трансфер технологија вам стојимо на располагању.